Gmail de digitale sleutel naar de Google online werkruimte

Gmail Google

Met een Gmail account heeft U een digitale sleutel voor de Google werkruimte mail, agenda, drive, documenten, spreadsheets, presentaties, foto's en meer.
freeonline Digitale sleutel

Wat is Gmail ?

Gmail is in de eerste plaats natuurlijk een email adres dat U gratis een excellente emailservice biedt. Maar de registratie opent ook voor U de deur naar de wereld van de Google online werkruimte die weinig gelijke kent met als digitale sleutel Uw Gmail adres. U kan voor de Google service Uw Gmail toegang gebruiken op elke computer, tablet, telefoon ongeacht welk systeem Android, Apple, Windows en andere. Het aanmelden is poepsimpel volg gewoon het registratie protocol dat duidelijk is en door iedereen tot een goed einde kan worden gebracht.

Google werkplaats

De werkruimte van Google heeft vele voordelen en geeft toegang tot mail, agenda, drive, documenten, spreadsheets, presentaties, foto's en veel meer. Alle onderdelen van Google werkruimte zijn online te benaderen hoewel sommige ook offline functioneren heeft U steeds een verbinding nodig om te synchroniseren, mail op te halen of instellingen aan te passen. Elk account krijgt een gratis online opslag van 15 gb, deze wordt gedeeld door verschillende onderdelen van de Google werkruimte zoals mail, drive en foto's. 

Veiligheid Gmail

U kan het Gmail online account zeer goed beveiligen door verificatie in twee stappen of authenticatie in twee stappen, dit voegt een extra beveiligingslaag toe aan Uw account. Wel altijd opletten wanneer U een computer gebruikt met Uw Google inloggegevens dat niet Uw apparaat is dat U daar steeds uitlogt na gebruik. Ook de spamfilter van Gmail die U kan aanpassen aan Uw behoeften levert prima werk om Uw inbox netjes te houden.

Online Privacy

U kan in Uw account verschillende onderdelen inschakelen of uitschakelen wat Google wel of niet moet bewaren. Instellingen zoals web en app activiteit, locatie geschiedenis, youtube, persoonlijke zoekresultaten, persoonlijke gegevens wat anderen wel of niet mogen zien en zo verder. Wenst U niet dat Google diverse info over U verzameld via Uw account kan U steeds uitloggen na gebruik van een Google dienst.

Taal site: nederlands
Gebruik: gratis registratie noodzakelijk
Ex website bezoeken: 418
freeonline Gmail Google

Andere apps Communicatie

freeonline
Outlook Microsoft

Categorie Communicatie

Andere Categorieën

Beeldbewerking
Gereedschap
Muziek
Opslag
Productief
Veiligheid
Website
Alphabetizer

Opmerkingen

Freeonline staat steeds paraat om U van dienst te zijn. Dus heeft U opmerking over een artikel of werkt een link niet meer, laat het weten zodat we U verder kunnen helpen. Via de Contact pagina is de snelste weg, antwoord komt zo snel als mogelijk.

testen van bezoekers aantallen vanaf 12-02-24
Vandaag: 3
Deze week: 3
Deze maand: 21
Dit jaar: 610

Gmail Google digitale sleutel Uw Gmail adres
5.00 - 2 votes
Bedankt voor Uw stem.