Online communicatie apps geschikt voor alle apparaten

Communicatie

digitale communicatie volledig opnieuw uitgevonden

Wat is digitaal communiceren ?

De tijd dat we elkaar alleen brieven schreven is al even gepasseerd, email is een eerste stap geweest naar digitale communicatie. Voor de email goed en wel door iedereen werd gebruikt was er reeds een ander digitaal communicatiemiddel gelanceerd, namelijk Sms. Mail en Sms vormden samen jarenlang het digitale communicatie tijdperk, totdat andere hun opmars maakten. Whatsapp veroverde het marktaandeel van persoonlijke berichten op de telefoon ten koste van Sms.

Social media

Maar na de introductie van de social media platformen werd de digitale communicatie volledig opnieuw uitgevonden. Dit was een voltreffer en echte rage met gebruikers van jong tot oud over heel de wereld. Facebook, Twitter, Instagram zijn op moment van schrijven niet meer weg te denken uit het hedendaags digitaal communiceren. Maar er zijn nog meer communicatiemiddelen.

Communicatieapparatuur

Om in het huidig communicatietijdperk te communiceren heeft U in de eerste plaats communicatieapparaten nodig. Het meest gebruikt is zonder enige twijfel de smartphone, gevolgd door computer en tablet. 

Webapps online

Om op verschillende niveaus en apparaten te communiceren heeft ook diverse online webapps nodig. Met een spraakapplicatie kan U met iemand praten, met een videotoepassing kan U elkaar zien en praten, met een emailapp kan U een email sturen, met sms toepassing kan U een tekstbericht sturen, enzoverder. 

Online communicatie

Om de dialoog aan te gaan op alle fronten heeft U dus allerhande online communicatie oplossingen nodig en de daarbij horende verschillende online accounts. Elke doelgroep heeft ook zijn eigen digitale wereld en communicatiemiddelen.

Communicatiestromen beheren

Om communicatie te managen van zowel de activiteit als contacten vereist een goed online communicatieplatform. Het online programma moet U ook helpen de communicatiestroom te beheersen. Beste is ook een app die functioneert op al Uw apparaten en past bij Uw doelgroep.

Apps Communicatie

Gmail Google
Gmail Google
Outlook Microsoft
Outlook Microsoft

Categorie Communicatie

Andere Categorieën

Beeldbewerking
Gereedschap
Muziek
Opslag
Productief
Veiligheid
Website
Alphabetizer
Online webapplicaties geschikt om te communiceren op verschillende apparaten met diverse doelgroepen, inclusief beheer van activiteit en contacten.