Contactformulier

Wie is Freeonline ?

Freeonline dat ben ik Frank een oude Belg van 1958 geboren in de regio Antwerpen. Freeonline is actief sinds 2005 en heeft met succes gefunctioneerd tot in het voorjaar 2014 dan is de website spijtig genoeg offline moeten gehaald worden.

Een nieuwe start

FreeOnline behoudt dezelfde basis en gaat door met het aanbod van gratis software maar nu met alleen online software. Voordeel van een online toepassingen is U hoeft niets te downloaden of er is geen setup nodig alleen enkele muisklikken om te starten vanuit Uw browser. Nog een groot voordeel is dat de online apps of applicaties werken op al Uw toestellen Android, Apple, Windows en desktop, laptop, tablet en telefoon.

Hoop doet leven

Wij hopen U regelmatig terug te zien om de nieuwe online apps te bekijken.

groeten, Frank van Freeonline

Steeds tot Uw dienst

Freeonline staat steeds paraat om te antwoorden op al Uw vragen betreffende de aangeboden online applicaties. Er wordt geprobeerd door middel van een korte beschrijving de mogelijkheden van de aangeboden app voor te stellen. Is deze informatie niet correct of heeft U opmerkingen kan U via dit contactformulier de correcte info aan Freeonline doorgeven. Werkt een toepassing niet meer of is de link niet meer actief kan U ook altijd dit formulier gebruiken om het te melden. 

Niet de auteur

U houd er natuurlijk rekening mee dat deze apps niet onze eigendom zijn en wij enkel doorverwijzen naar het online aanbod van derden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor deze online toepassingen en kunnen deze ook niet manipuleren of aanpassen.  

Succes

Freeonline wenst U veel succes om te vinden wat U zoekt en danken U voor het bezoek aan onze site.  

 

 

 

Contactpagina Freeonline altijd klaar om U van dienst te zijn

Steeds paraat om te antwoorden op vragen betreffende aangeboden online applicaties dus heeft U opmerking, link niet actief of foute informatie laat het weten.