Onedrive app een persoonlijke opslag voor fotos of bestanden

Onedrive Microsoft

Met Onedrive via web interface en direct in de browser is Uw persoonlijke data altijd bereikbaar op ieder apparaat dat verbonden is met internet zonder apps.
freeonline Persoonlijke online opslag

Persoonlijk data magazijn

Onedrive app online is een persoonlijke opslagplaats voor fotos of bestanden die U overal en vanaf elk toestel kan openen. U kan dit online data depot gebruiken alsof het op Uw apparaat aanwezig is. 

Online web interface

Onedrive app beschikt over apps voor installatie op verschillende platformen en toestellen. Maar online is het altijd toegankelijk via de webinterface direct in de browser. Via deze route is Uw persoonlijke opslag altijd beschikbaar op alle apparaten die verbonden zijn met het internet.

Gratis online versie

De opslagruimte van de kosteloze editie is standaard 5 gb en er kan maar één Onedrive app online opslaglocatie aangemaakt worden per gebruikersaccount. 

Onlinekluis 

Elke Onedrive app is voorzien van een extra beveiligde map die ook overal beschikbaar is. Bij de gratis versie is deze kluis beperkt tot het bewaren van max 3 bestanden. Voor Uw persoonlijke datakluis te openen is een verificatie in twee stappen nodig via sms of  Microsoft Authenticator. 

Online delen en samenwerken

Deel eenvoudig fotos met vrienden en familie of werk naadloos in realtime samen aan spreadsheets, presentaties of documenten.

Backup en bescherming

Alles in Uw Onedrive app mappen is veilig en beschermd tegen verlies als er iets gebeurt met Uw toestel. U kan al Uw belangrijke data beschermen door middel van backups naar de online Onedrive opslagplaats.

Microsoft online account

Voor toegang te krijgen tot Onedrive app online persoonlijke cloudopslag moet U zich wel gratis aanmelden. Hiermee verkrijgt U automatisch de beschikking over nog andere Microsoft online diensten.

Taal site: nederlands
Gebruik: gratis registratie noodzakelijk
Ex website bezoeken: 272
freeonline Onedrive Microsoft

Andere apps Opslag

freeonline
Box

Categorie Opslag

Andere Categorieën

Beeldbewerking
Communicatie
Gereedschap
Muziek
Productief
Veiligheid
Website
ProtonMail

Opmerkingen

Freeonline staat steeds paraat om U van dienst te zijn. Dus heeft U opmerking over een artikel of werkt een link niet meer, laat het weten zodat we U verder kunnen helpen. Via de Contact pagina is de snelste weg, antwoord komt zo snel als mogelijk.

testen van bezoekers aantallen vanaf 12-02-24
Vandaag: 1
Deze week: 6
Deze maand: 28
Dit jaar: 650

Onedrive Microsoft Online data depot
3.50 - 2 votes
Bedankt voor Uw stem.