Radio Garden een manier om de wereld via radio te verkennen

Radio Garden

Radio Garden website ontwerp resulteert in een vloeiende ervaring, dat zich vertaalt naar een gebruiksvriendelijk radio platform door jong en oud te begrijpen.
freeonline Wereldwijd live muziek

Wat is Radio Garden ?

Radio Garden is een bestuurbare interactive aardbol met duizenden radiostations van over de hele wereld aangeduid met een groen punt. Bij aanklikken wordt het gekozen radiokanaal live gestreamt. U ziet ook steeds de plaats en aangepaste tijdzone met lokale tijd.  

Doel Radio Garden

Radioluisteraars over de aardbol laten reizen zonder zich te verplaatsen en te bedienen van een lokaal radiostation dicht bij huis of aan de andere kant van de wereld. Dit om radioluisteraars te verbinden ondanks afstanden of grenzen met grensoverschrijdende radiosignalen die verre stemmen dichterbij brengen.

Simpele bediening

Het besturen van de radio wereldbol gaat snel en werkt idem zoals Google maps of soortgenoten met inzoomen tot lokaal radiostation van Uw keuze. U kan ook zoeken naar land, provincie, stad of gemeente dan krijgt U alle stations in de omgeving van de opgegeven locatie. Verder kan U ook Uw favoriete radiostations opslaan en ook de opstartlocatie van de radio globe aanpassen.

Radio Garden fascinerend

Het is niet alleen een fascinerende manier om de wereld via radio te verkennen, het is ook een geweldige manier voor mensen om het eigen favoriete radiostation tegen te komen waar dat zich ook op de wereld bevindt. Radio Garden website ontwerp resulteert in een vloeiende ervaring, dat zich vertaalt naar een gebruiksvriendelijk radio platform door jong en oud te begrijpen. 

Uw radiokanaal

Staat Uw favoriete of eigen radiozender niet op Radio Garden dan is er een webformulier voorzien om de streaming feed van het station aan Radio Garden toe te voegen.

Taal site: engels
Gebruik: gratis geen registratie
Ex website bezoeken: 213
freeonline Radio Garden

Andere apps Muziek

freeonline
Spotify

Categorie Muziek

Andere Categorieën

Beeldbewerking
Communicatie
Gereedschap
Opslag
Productief
Veiligheid
Website
Box

Opmerkingen

Freeonline staat steeds paraat om U van dienst te zijn. Dus heeft U opmerking over een artikel of werkt een link niet meer, laat het weten zodat we U verder kunnen helpen. Via de Contact pagina is de snelste weg, antwoord komt zo snel als mogelijk.

testen van bezoekers aantallen vanaf 12-02-24
Vandaag: 1
Deze week: 43
Deze maand: 164
Dit jaar: 174

Radio Garden Streamt de hele wereld
4.00 - 1 votes
Bedankt voor Uw stem.