Protonmail een mailprovider die Uw privacy respecteert

ProtonMail

Bij aanmaken van een account vereist ProtonMail niet dat U identificerende informatie verstrekt om een toegang te verkrijgen tot de webmail en onlineservice.
freeonline Maximum bescherming

Wat is ProtonMail ?

ProtonMail is een veilige mailservice die is ontworpen om Uw mailbox en identiteit maximaal te beschermen. Bij aanmaken van een gratis account vereist ProtonMail niet dat U identificerende informatie verstrekt om een toegang te verkrijgen tot de onlineservice. Dus voor iedereen die privacy belangrijk vindt is ProtonMail de webmaildienst die U de beste veiligheid en anonimiteit biedt.   

Veilige onlinemail dienst

ProtonMail maakt gebruik van end to end encryption aan de kant van de gebruiker voordat gegevens worden verzonden naar de mailservers. Uw data is van Uzelf en de versleuteling garandeert dat. Daarom is er ook de anonieme email gateway.

Eenvoudig gebruik

ProtonMail dienst is gemaakt omdat veilige maildiensten die vandaag die beschikbaar zijn onvoldoende beveiligd zijn maar met als uitgangspunt gebruiksgemak. Wanneer U een encrypt bericht verstuurd naar een niet ProtonMail gebruiker, ontvangen ze een link. De link laadt het versleutelde bericht in hun browser, waarna ze deze kunnen decoderen met behulp van een paswoord dat U met ze gedeeld heeft. De encryptie gebeurt steeds op de achtergrond en is volledig onzichtbaar.

Mails niet langer blijvend

Optioneel kan U een verlooptijd instellen op door ProtonMail versleutelde mails, zodat ze automatisch worden verwijderd uit de inbox van de geadresseerde zodra ze zijn verlopen. Zelf vernietigende of niet permanente berichten werkt voor zowel mails verzonden naar ProtonMail gebruikers als voor versleutelde mails verzonden naar andere mailadressen.

Niet versleutelde mails

Natuurlijk is het ook mogelijk om niet of niet versleutelde berichten te sturen naar anderen net zoals een gewone mail.

Taal site: nederlands
Gebruik: gratis registratie noodzakelijk
Ex website bezoeken: 169
freeonline ProtonMail

Andere apps Veiligheid

freeonline
Lastpass

Categorie Veiligheid

Andere Categorieën

Beeldbewerking
Communicatie
Gereedschap
Muziek
Opslag
Productief
Website
Ezyzip

Opmerkingen

Freeonline staat steeds paraat om U van dienst te zijn. Dus heeft U opmerking over een artikel of werkt een link niet meer, laat het weten zodat we U verder kunnen helpen. Via de Contact pagina is de snelste weg, antwoord komt zo snel als mogelijk.

ProtonMail Auto encryption mail
4.33 - 3 votes
Bedankt voor Uw stem.