Optimizilla app online optimalisatie & comprimeren afbeelding

Optimizilla

Optimizilla voegt de beste optimalisatie en compressie samen om een illustratie te verkleinen met behoud van alle eigenschappen en kwaliteit van de afbeelding.
freeonline Online optimalisatie compressie

Online Optimizilla app compressie

Optimizilla app is online optimalisatie en compressie voor afbeeldingen met extensies jpeg & png. Het online optimaliseren en comprimeren geeft U als resultaat een in omvang verkleinde illustratie met behoud van de kwaliteit. 

Snelle up & download 

Upload Uw te optimaliseren bestanden vanaf Uw computer of sleep ze naar het voorbestemde venster er is een batch upload van 20 beelden. De Optimizilla app online optimalisatie start direct na het uploaden en is razendsnel. U kan dan ook Uw gecomprimeerde bestanden onmiddellijk terug downloaden.

Compressieformaat online bijstellen

Na de verwerking door de online beeld optimizer kan U elke afgeleverde compressie nog eens separaat bewerken om een gewenste niveau te bekomen. Klik daarvoor op de thumbs van de afgewerkte afbeeldingen. Dan kan U gescheiden voor elk beeld apart met een schuifregelaar het compressieformaat bijstellen, dit terwijl U het kwaliteitsniveau in de gaten houd. 

Optimizilla app beeldbestand 40% kleiner

De geoptimaliseerde beelden zijn van goede kwaliteit en er is visueel geen verschil op te merken maar het bestand wordt gemiddeld ongeveer 40% kleiner in omvang.  Elke bestandsnaam blijft origineel en krijgt een toevoeging van drie letters “min”. 

Zip bestand of separaat

Downloaden van de afgewerkte beelden kan U in 1 keer allemaal in een zip bestand, maar iedere illustratie of foto afzonderlijk is eveneens mogelijk. De online geüploade gegevens worden na 1 uur uit de Optimizilla websitedata verwijderd.

Taal site: nederlands
Gebruik: gratis geen registratie
Ex website bezoeken: 152
freeonline Optimizilla

Andere apps Beeldbewerking

freeonline
Pixlr

Categorie Beeldbewerking

Andere Categorieën

Communicatie
Gereedschap
Muziek
Opslag
Productief
Veiligheid
Website
Pixlr

Opmerkingen

Freeonline staat steeds paraat om U van dienst te zijn. Dus heeft U opmerking over een artikel of werkt een link niet meer, laat het weten zodat we U verder kunnen helpen. Via de Contact pagina is de snelste weg, antwoord komt zo snel als mogelijk.

Optimizilla Online beeld optimizer
3.00 - 2 votes
Bedankt voor Uw stem.