3 1 1 1 1 1 Beoordeling 3.00 (1 Stem)

HouseCall onlinescanner

#logo

Doel:

Met de onlinevirusscanner van Trend Micro heeft U een snel en krachtig wapen tegen de vele uiteenlopende bedreigingen zoals virussen, wormen, trojaanse paarden, malware,enz... HouseCall scantool met een on-demand scanner voor het opsporen en of verwijderen van beveiligingsbedreigingen is snel en wordt gestart vanuit Uw browser.

Werking:

Na het opstarten wordt een klein bestand naar Uw pc gedownload dat U kan bewaren voor op een later tijdstip opnieuw een onlinescan uit te voeren. Daarna wordt de virusdatabase bijgewerkt om de nieuwste update op te halen. Bij een eerste HouseCallscan wordt aangeraden quickscan aan te vinken naast de opties fullscan en folderscan die eventueel nadien kunnen geselecteerd worden. Met deze snelle scan worden alleen kritieke systeemgebieden en actieve bedreigingen gescand, wat de scantijd verkort tot enkele minuten. Na de scan genereert de onlinetool een gedetailleerd rapport van de scanresultaten waarin wordt beschreven welke beveiligingsrisico's op Uw computer zijn gedetecteerd.

Besluit:

HouseCall kan U zeer goed ondersteunen wanneer Uw computer besmet is door een ongewenste indringer om deze op te zoeken en te elimineren. Maar ook alléén als extra hulpmiddel voor opzoeken en verwijderen van het ongewilde, maar dit is zeker geen permanente beschermer tegen virussen of soortgenoten.

Websitetaal : nederlands
Registratie : niet nodig
place holder
HouseCall onlinescanner
Snelle scanner voor het opsporen en of verwijderen van beveiligingsbedreigingen
place holder
.
opmerkingen, meld gebroken link, geef commentaar of feedback, contact ?
Toegevoegd op: 16 dec 2017