4 1 1 1 1 1 Beoordeling 4.00 (1 Stem)

Outlook account

#logo

Doel:

Als Windows gebruiker heeft U misschien reeds een Outlook account zo niet kan U zich beter registreren om alle voordelen uit dit onlineaccount te halen. U krijgt immers veel meer dan alleen gratis email of een agenda.

Werking:

Bij het aanmelden en opgeven van de contact gegevens moet U als eerste kiezen voor een ***@outlook.com adres dit wordt ingesteld als hoofdaccount beveiligd met een wachtwoord, de naam van dit adres kan niet meer gewijzigd worden en wordt Uw inlogaccount. Later kan U wel een andere alias instellen als inlogaccount. Nadat U ingelogd bent gaat de outlookwereld open en heeft U toegang tot online diensten die allen onderling gekoppeld en gesynchroniseerd worden met alle apparaten waarop U zich aanmeld met Uw inlogaccount en niet alleen Windowsapparaten. U kan tot 10 email aliassen aanmaken voor welk doel dan ook en ze worden allemaal beheerd onder het hoofdaccount. Met het aanmaken van regels kan U de inkomende mails verdelen over e-mailmappen die onbeperkt kunnen aangemaakt worden. U heeft zeer uitgebreide mogelijkheden om het e-mailverkeer in en uit onder controle te houden. Agenda is ook een uitgebreid item onder Outlook daarbij kan U kiezen voor persoonlijke agenda familie agenda, een groepsagenda U kan zoveel agendas aanmaken als nodig en delen met wie U zelf wil. Personen een onderdeel dat niet kan ontbreken hier kan U contactgegevens beheren en nieuwe toevoegen maar ook bestaande contacten uit Gmail, Yahoo,Windows Live of andere Outlook accounts importeren. Een ander onderdeel is Taken ook hier een breed gamma aan instel en opvolgingsmogelijkheden om de ingestelde taak tijdig op te leveren. Onedrive, een online opslag die bij aanvang 5gb groot is, dit kan gratis uitgebreid worden per 0,5gb bij aanmelden van nieuwe gebruiker via een link terug te vinden onder Uw account tot een maximum van 15gb totaal. Skype kan ook direct vanuit Uw account opgestart en gebruikt worden en is gekoppeld aan Uw data van personen. Als topper heeft U ook toegang tot het Microsoft Online Office dat houd in Word, Excel, PowerPoint en OneNote als belangrijkste maar er is meer. Alle aangemaakte documenten met voorgaande worden automatisch bewaard op Uw Online OneDrive. Deze kunnen van daaruit gedeeld worden met andere Outlook account gebruikers simpel door een link te sturen via email. Dezelfde documenten kunnen ook offline met Office bewerkt worden.

Conclusie:

Een Outlook account moet U hebben zeker als Windows gebruiker en waarom zou U het niet doen het kost U geen cent en levert alleen maar extra voordelen op. Ook direct vanuit de brouwser naar Office onlinepakket is een mogelijkheid.

Websitetaal : nederlands
Registratie : wel nodig
place holder
Outlook account
Outlook bekend van proffesioneel email, agenda en taken beheer voor bedrijven.
place holder
Toegevoegd op: 22 jan 2018