4 1 1 1 1 1 Beoordeling 4.00 (1 Stem)

Pixlr Editor afbeeldingsbewerker

#logo

Doel:

Pixlr Editor is een online afbeelding, illustratie en foto bewerkings toepassing die volledig functioneert direct vanuit Uw browser en werkt zonder enige installatie.

Werking:

Bij het openen van deze applicatie staat U versteld door de gebruiksvriendelijke interface en de uitgebreide mogelijkheden. Bij sommige browsers dient U wel de toestemming te geven om flash te activeren. Wanneer U de app voor de eerste maal opstart, moet U kiezen welke afbeelding U wil bewerken. U hebt hier de keuze tussen nieuwe afbeelding, openen vanaf computer, van url of uit bibliotheek. Wanneer U een illustratie heeft geopend, komt U in de Pixlr Editor en ziet U volgende onderdelen hoofdmenu boven, gereedschappen links, navigator lagen en geschiedenis rechts. Is de omgeving niet in het nederlands selecteert U het even in de taaltab van het hoofdmenu. Deze tool die te vergelijken is met namen zoals Paint Shop Pro, Photoshop heeft zeer krachtige evenwaardige functies of mogelijkheden. Eigenlijk heeft deze app zoveel te bieden dat het te veel is om op te sommen en is het beter om de website te bezoeken om het zelf te ervaren. Alle hulpmiddelenen en methodes uit het assortiment zijn te gebruiken in de onlineeditor. Misschien heeft U even tijd nodig om Pixlreditors vele voorzieningen, keuzes en handelwijze aan te leren maar dit loont zeker de moeite.

Conclusie:

Met in het vooruitzicht om deze onlinetool te blijven gebruiken kan U best eerst voor de kleine zaken steeds deze app aanwenden. Zo kan U groeien in het gebruik om later het maximale uit deze topper te halen. Bent U reeds vertrouwd met soortgelijk afbeelding of foto bewerkings software op dit niveau dan zal U ook kunnen profiteren van dit onlineprogramma het is steeds up to date en kosteloos. Even een snelkoppeling en Pixlr Editor is van U.

Websitetaal : nederlands
Registratie : niet nodig
place holder
Pixlr Editor afbeeldingsbewerker
Een topper krachtige afbeeldings software startop vanuit elke browser.
place holder
Toegevoegd op: 29 dec 2017