3 1 1 1 1 1 Beoordeling 3.00 (1 Stem)

Optimizilla online beeldoptimizer

#logo

Doel:

Online comprimeren en perfectioneren van afbeeldingen met extenties jpeg & png. Optimizilla voegt optimalisatie en compressie samen voor het beste resultaat om de illustratie omvang te verkleinen met behoud van de kwaliteit.

Werking:

Upload Uw te optimaliseren bestanden vanaf Uw computer of sleep ze naar het voorbestemde venster er is een batch upload van 20 beelden en de optimalisatie start direct na het uploaden. Na de snelle verwerking door de beeldoptimizer kan U elke afgeleverde compressie nog eens separaat bewerken om het gewenste level te bekomen. Klik daarvoor op de thumbs van de aangeleverde afbeeldingen en dan kan U gescheiden voor elk beeld met een schuifregelaar het compressie formaat bijstellen. Downloaden van de afgewerkte beelden kan U in n keer allemaal in een zipbestand of ieder afzonderlijk. Iedere bestandsnaam blijft origineel en krijgt een toevoeging van drie letters "min". Dit heeft als voordeel dat U de gecomprimeerde bestanden direct herkend naast Uw originele.

Besluit:

Optimizilla is zeer gebruikvriendelijk en de compressie werkt snel. De geoptimalisseerde beelden zijn van goede kwaliteit en er is visueel geen verschil op te merken maar worden gemiddeld ongeveer 40% kleiner in omvang. Geuploade gegevens worden na n uur uit de websitedata verwijderd.

Websitetaal : nederlands
Registratie : niet nodig
place holder
Optimizilla online beeldoptimizer
Een snelle gebruiksvriendelijke tool met een goede optimalisatie en compressie
place holder
Toegevoegd op: 20 dec 2017