4 1 1 1 1 1 Beoordeling 4.00 (1 Stem)

iConvert Icons converteren

#logo

Doel:

Voor Windows heeft U in de meeste gevallen de extentie .ico nodig voor het vervangen van een icoon dat gekoppeld is aan een toepassing of andere doelen. Met iConvert Icons kan U de meest gangbare afbeeldingen extenties bmp, gif, jpg, png, enz... omzetten naar een .ico bestand.

Werking:

iConvert Icons online pictogramconverter maakt een kwaliteitsvolle icoonafbeelding in de standaard formaten vanaf 16x16 tot en met 256x256. De upload van de start afbeelding moet voor een goede download kwaliteit te bekomen, minimum 256x256 of groter zijn en steeds vierkant om de afbeelding te centeren zonder vervorming. Voor behoud van een transparante achtergrond moet U de extentie png gebruiken als upload afbeelding. Om een afbeelding te uploaden gewoon slepen en neerzetten of via Uw verkenner naar het gewenste bestand navigeren en aanklikken, het converteren start automatisch na het invoegen van een afbeelding. Voor het downloaden kan U bij de ico extenties elk gewenste formaat afzonderlijk aan klikken om zo een compleet set te bekomen van alle voorgestelde afmetingen. Bij het omzetten worden ook steeds een set png bestanden gegenereerd deze kunnen dan ook gedownload worden ieder afzonderlijk per formaat of alle formaten samen in n zipbestand.

Conclusie:

iConvert Icons is snel, zeer simpel in gebruik en levert kwaliteits iconen. Bij de Portable collectie is Quick Any2ico een soortgelijke tool.

Websitetaal : engels
Registratie : niet nodig
place holder
iConvert Icons converteren
iConvert Icons is snel, zeer simpel in gebruik en levert kwaliteits iconen.
place holder
Toegevoegd op: 14 jan 2018