Plus & minpunten online toepassingen ?

+

Met online toepassingen kan U snel aan de slag.
Steeds maakt U gebruik van een versie die 100% up to date is.
In de meeste gevallen is geen download of installatie nodig.
Grote diversiteit in applicaties met diverse bestemmingen of doelen.

-

De snelheid van de server vanaf waar de applicatie wordt aangeboden bepaald hoe snel alles word verwerkt.
U heeft altijd een internet verbinding nodig.
Sommige websites vragen om registratie om het eindprodukt te downloaden.

conclusie:

Als U een nieuwe online toepassing gebruikt heeft U even tijd nodig om te bekijken hoe het werkt, maar dat weegt niet op tegenover aantal van voordelen die U heeft. Het laat bijna nooit zijn voetafdruk achter op Uw computer. Het aanbod is gratis, wanneer niet goed wissen en door naar volgende pagina. Wilt U de toepassing blijven gebruiken maakt een snelkoppeling naar de website en de onlinetool staat steeds klaar om te gebruiken.

Online Toepassingen laatst toegevoegd


iConvert Icons converteren

iConvert Icons

Voor Windows heeft U in de meeste gevallen de extentie .ico nodig voor het vervangen van een icoon dat gekoppeld is aan een toepassing of andere doelen. Met iCo ... iConvert Icons een online icon omvormer !
Pixlr Editor afbeeldingsbewerker

Pixlr Editor

Pixlr Editor is een online afbeelding, illustratie en foto bewerkings toepassing die volledig functioneert direct vanuit Uw browser en werkt zonder enige instal ... Editor van Pixlr online foto software !
Optimizilla online beeldoptimizer

Optimizilla

Online comprimeren en perfectioneren van afbeeldingen met extenties jpeg & png. Optimizilla voegt optimalisatie en compressie samen voor het beste resultaat om ... Online afbeelding optimizer Optimizilla !
HouseCall onlinescanner

Housecall Scan

Met de onlinevirusscanner van Trend Micro heeft U een snel en krachtig wapen tegen de vele uiteenlopende bedreigingen zoals virussen, wormen, trojaanse paarden, ... Gratis online virus en spywarescan van Trend Micro !
Eset virusscan online

Eset Scan

Begin Eset onlinescan op een computer met één klik zonder registratie of contactgegevens en vanuit Uw favoriete browser. De online virus scanner start vanuit ... Probeer nu de gratis online scanner van Eset !