Office app online met Uw favoriete browser en outlook account

Office Microsoft

Na het inloggen komt U direct in een omgeving met de Office online webapplicaties met web versies van Word, Excel, PowerPoint en nog meer Office software.
freeonline Online webversie Office

Online & gratis beschikbaar

Word, Excel, Powerpoint is voor iedereen bekend als onderdelen van Microsoft Office. Ieder van ons heeft er reeds mee in contact geweest op school kantoor of thuis, ook online is dit alom gekende pakket gratis beschikbaar.

Aanmelden outlook account

Als U de Office online applicaties wilt gebruiken dan heeft U nodig Uw favoriete browser en een gratis outlook account dat is alles. Geen installatie nodig inloggen met Uw account en direct aan de slag. 

Online webversie van office

Na het inloggen komt U direct in een omgeving met de Office online webapplicaties web Word, web Excel, web PowerPoint en nog meer office software. U kan eenvoudig overschakelen van de ene naar de andere online toepassing zonder dat U zich zorgen maakt over Uw verwerkte data deze is veilig in Onedrive.

Continu online onedrive

Terwijl U een document opbouwd of een powerpoint presentatie maakt wordt dit automatisch opgeslagen op Uw Onedrive. Deze online opslag locatie is een onderdeel van Uw outlook account die U continu en van overal kan benaderen. 

Office sjablonen

Van elke beschikbare toepassing zijn er sjablonen voorzien om U te ondersteunen of om snel een nieuw project op te starten. 

Realtime online troef

Office online applicatie hebben nog een grote troef U kan in realtime samenwerken. Het meewerken kan in hetzelfde document of presentatie en blijft steeds voor iedere gebruiker bijgewerkt tot op de letter ongeacht wie er wijzigingen aanbrengt. 

Bekend of onbekend

Bent U bekend met Microsoft Office dan is dit een mooi aanbod. Onbekend dan is dit een geweldige opportuniteit om Office gratis te leren kennen en het gebruikersgemak te ervaren.

Taal site: nederlands
Gebruik: gratis registratie noodzakelijk
Ex website bezoeken: 262
freeonline Office Microsoft

Andere apps Productief

freeonline
Docs Google

Categorie Productief

Andere Categorieën

Beeldbewerking
Communicatie
Gereedschap
Muziek
Opslag
Veiligheid
Website
Radio Garden

Opmerkingen

Freeonline staat steeds paraat om U van dienst te zijn. Dus heeft U opmerking over een artikel of werkt een link niet meer, laat het weten zodat we U verder kunnen helpen. Via de Contact pagina is de snelste weg, antwoord komt zo snel als mogelijk.

Office Microsoft Online kantoor overal
3.50 - 2 votes
Bedankt voor Uw stem.