4.6666666666667 1 1 1 1 1 Beoordeling 4.67 (3 Stemmen)

Freeware downloaden Movie Maker

#logo

Doel:

Een simpele video bewerkingstool met een slimme gebruikersomgeving U heeft eigenlijk geen enkele technische kennis nodig om een meer complexe videomontage tot een goed einde te brengen. Het gebruik van deze applicatie is zo eenvoudig dat iedereen ermee aan de slag kan zonder dat U er veel tijd aan moet besteden. Bovendien is de gehele interface in het nederlands wat het nog eenvoudiger maakt.

Werking:

Tijdens de setup moet U even aandachtig zijn dat U alleen Photo Gallery en Movie Maker selecteert voor installatie de rest verloopt zonder problemen. Na het accepteren van de serviceovereenkomst kan U aan de slag. Allereerst moet U een video toevoegen die U wenst te bewerken en kan U van start gaan met Uw videomontage. Importeren kan ofwel vanaf Uw bibliotheek op de computer of direct vanaf een opnameapparaat. U kan de video knippen, plakken, splitsen, muziek, andere video beelden, foto's, teksten en gesproken tekst toevoegen. Overgangen, animaties of visuele effecten invoegen tussen de beelden maar ook infaden en uitfaden. U kan Uw videocreatie steeds live afspelen na elke wijziging of het effect te bekijken en steeds blijven aanpassen tot U heeft wat U wenst. Movie Maker is zo ongecompliceerd, makkelijk en intutief, waardoor het fijn is om te gebruiken. Wanneer Uw videocompositie klaar is kan U deze exporteren naar verschillende formaten, afhankelijk van waar U het wil voor gebruiken. U kan de video op Uw website posten, op een cd bewaren of gewoon op Uw harde schijf bewaren, dit in verschillende afmetingen en/of kwaliteit. Ook overdrachten naar Onedrive, YouTube, Facebook en andere behoren tot de mogelijkheden.

Besluit:

Met Windows Movie Maker kan U in geen tijd en zonder technische voorkennis videofilmpjes maken van foto's, video's, muziek en tekstmateriaal. Met gemak maakt U videopresentaties voor U tegen te zeggen en de resultaten die U kan bereiken doen niet onder voor een professionele videoclip. Heeft U weinig tijd of mist U kennis om een video opname te bewerken, dan is Windows Movie Maker voor U de beste keuze. Het programma onderdeel van Windows Essentials 2012 is niet meer beschikbaar bij Microsoft sinds het voorjaar van 2017 maar via FreeOnline is het complete pakket nog te downloaden.

Update : 28 feb 2018
Taal app : meertalig ook nederlands
Systeem : Windows 7 & 10
place holder
klik op de afbeelding voor screenshots !
  • 00-movie-maker
Windows Movie Maker
Simpel en snelle prachtige videomontage zonder technische voorkennis
place holder
Toegevoegd op: 28 feb 2018