4 1 1 1 1 1 Beoordeling 4.00 (1 Stem)

Freeware downloaden Partition Master

#logo

Doel:

EaseUS Partition Master is gratis schijfbeheer software en een oplossing voor het creren , verwijderen, vergroten, verkleinen, verplaatsen, samenvoegen, splitsen, wissen of formatteren van partities zonder dataverlies. Het beheer met deze partitie manager is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk voor alles wat het te bieden heeft.

Werking:

De partitie manager heeft een duidelijke omgeving gecreerd voor het schijfbeheer zeer overzichtelijk te houden en alles volledig nederlandstalig. Voor elke of soms samengevoegde functies is een apart venster gemaakt waarin U de taak voorbereid. Zo heeft U bijvoorbeeld voor vergroten en/of verplaatsen een venster waarin U aangeeft welke schijf of partitie bewerkt moet worden. Bij het selecteren van een positie wordt dan getoond, de huidige opdeling met het gebruikt gedeelte en het vrije deel waar er ruimte is voor uitbreiding. Er moet dan een nieuwe grote voor de huidige partitie geselecteerd worden door middel van een schuifregelaar of met het ingeven van het formaat door middel van de inputboxen voor grote in megabyte. U kan duidelijk zien hoe groot de rest is van de bestaande partitie en hoeveel vrije ruimte U heeft geselecteerd voor de nieuwe partitie. Bent U tevreden dan klikt U op Ok, nadien verschijnt er een extra bewerking onder bewerkingen in behandeling van het hoofdvenster. Voor het starten van de ingestelde taak gaat U naar Algemeen van het hoofdmenu en "Bevestig wijziging". U kan ook nog steeds de uitvoering annuleren door te klikken op "maak laatste wijziging ongedaan" de taak word dan verwijderd uit bewerkingen in behandeling. Natuurlijk zijn er meer mogelijkheden zoals kloon partitie, voeg partitie's samen, converteer, controleer of verken partitie. Nieuw is schoonmaak en optimalisering hierbij kan U aangeven welke schijf moet aangepakt worden met diverse instellingen van wat waar moet opgeruimd worden.

Conclusie:

EaseUS Partition Master een partitiemanager met een functionele gebruiks vriendelijke overzichtelijke interface en is uitstekend geschikt om ingrepen uit te voeren op het gebied van schijfbeheer. Het geeft U een goed inzicht van wat U aan het doen bent maak ook van wat het te verwachten resultaat zal zijn. Prima manager om beter gebruik te maken van de capaciteit van de beschikbare harde schijven. Beste sluit U alle programma's af vooraleer U Partitie Master gebruikt.

Update : 10 feb 2018
Taal app : meertalig ook nederlands
Systeem : Windows 7 & 10
place holder
klik op de afbeelding voor screenshots !
  • 00-partition-master-min
EaseUS Partition Master
De partitie manager een duidelijke omgeving voor schijfbeheer.
place holder
Toegevoegd op: 01 feb 2018