4.5 1 1 1 1 1 Beoordeling 4.50 (2 Stemmen)

Freeware downloaden Virtual Dj

#logo

Doel:

Virtual Dj is een zeer complete en handige virtuele mengtafel om perfecte mixen mee te maken. Ondanks de vele mogelijkheden blijft de software gebruiksvriendelijk en geschikt voor zowel beginners als professionals. De gratis versie van Virtual Dj is enorm uitgebreid en is voorzien van een nederlandse interface.

Gebruik:

Met dit programma kan een muziekmenner zijn muziek draaien, versnellen, vertragen en hierbij in real time effecten of samples toevoegen. Virtual Dj is door iedereen makkelijk te gebruiken maar het mixen van muziek zonder een fysieke interface is echter even wennen. De soundmixer, of het mixprogramma van Virtual Dj is zeer populair, dat komt doordat U hiermee kan werken alsof U op een echte platenspeler of mengtafel werkt. Met de virtuele tafel kan een gebruiker nummers maken, aan elkaar schakelen en samplen als een professionele draaimeester. Virtual DJ bevat verscheidene geluidseffecten. Je kunt de geluiden per spoor regelen. Het is ook mogelijk de vinylplaat virtueel met de muis te laten knarsen. Het geluid kan met dit programma zeer nauwkeurig en eenvoudig worden bewerkt, wanneer de mix klaar is kan deze direct worden opgeslagen in een mp3 of wav formaat. Indien gewenst kan het ook direct als streaming audio worden uitgezonden via de programma's als Shoutcast of Icecast. Via een ingebouwde verkenner kunnen diverse mappen met muziek worden vastgelegd en een afspeellijst worden aangemaakt met de uit keuze online of interne muzieknummers. De muziektracks kunnen aan n van twee tot maximum zes specifieke decks worden toegewezen. Virtual Dj beschikt ook over meerdere automatische functionaliteiten, met name de synchronisatie van tempo's en niveaus. Maar kan ook visuele aspecten tonen, zoals albumhoezen of een videoclip tijdens het mixen, deze kunnen getoond of afgespeeld worden op een tweede monitor. Een muziekfeest organiseren kan dus met geluid en beeld met Virtual Dj. Voor de besturing heeft U alleen maar het toetsenbord, de muis en de virtuele interface nodig om kwaliteitsgeluid te presenteren. Aan de hand van de instellingen of mogelijkheden kan U Virtual Dj naar wens aanpassen.

Besluit:

Op de eerste plaats is Virtual Dj bij uitstek geschikt om muziek te mixen op feestjes of thuis. Dankzij de gentegreerde sampler en effecten is het programma ook perfect voor remixes. Ondanks de duidelijke en eenvoudige interface zal het voor de beginner wel even wennen zijn om het gehele programma en zijn mogelijkheden onder de knie te krijgen.

Update : 23 sept 2019
Taal app : meertalig ook nederlands
Systeem : Windows 7 & 10
place holder
klik op de afbeelding voor screenshots !
  • 00-virtual-dj
Virtual Dj muziek mixer
Muziek mix met videoclip als visuele aspect
place holder
Toegevoegd op: 05 mrt 2018