4 1 1 1 1 1 Beoordeling 4.00 (1 Stem)

Freeware downloaden Aimp

#logo

Doel:

Op de computer heeft U voor het afspelen van Uw mp3 verzameling een mp3speler nodig. U kan natuurlijk de standaard player gebruiken die bij Windows wordt geleverd maar U kan ook Aimp gebruiken die is licht, mooi en functioneler.

Voor de portable versie ga naar: Aimp portable versie !

Gebruik:

Het installeren van Aimp is geen enkel probleem, opstarten van Aimp gaat snel en de layout geeft onmiddellijk een duidelijk overzicht van wat waar hoort. De standaard interface is trouwens geheel nederlandstalig vanaf de installatie.De volledige omgeving van de player is aan te passen met skins die gratis kunnen gedownload worden direct vanuit Aimp instellingen en ook daar kunnen de thema's worden gewijzigd. Een duidelijke playlist geeft U een prima controle over de albums die U aan de afspeellijst toevoegt. Tijdens het toevoegen van een nieuwe lading met mp3's verschijnt er een knop die U laat kiezen waar U de toegevoegde wenst in te voegen. Aimp zet automatisch de artiestennaam en albumtitel boven de eerste song van een album, zo geeft het U een goed zichtbaar onderscheid tussen de verschillende albums. Bij de overgangen tussen elke mp3 is Aimp van de partij, de muziekspeler zorgt namelijk automatisch voor vloeiende fade outs en fade ins bij het einde of begin van de liedjes en doet dit meteen goed. Bij elke nieuwe mp3 die aanvangt verschijnt een notificatie bovenaan het beeldscherm. Met een auto shutdownfunctie kan U instellen wanneer Aimp Uw computer moet afsluiten, of kiest U dat dit moet gebeuren op het einde van de playlist. Verder heeft U een waslijst aan opties en mogelijkheden voor het afspelen, de speler, de afspeellijsten, het systeem, plugins en de interface. Diverse standaard bewerkingen kunnen worden ingesteld met sneltoetsen om het nog simpeler te maken. Aanwezig is ook een audio converteerder en een tagbewerker om het geheel compleet te maken. Vindt U geen geschikt thema dan is skin editor beschikbaar voor er zelf n te maken. Ook plugins, encoders, icons & achtergronden zijn op de website verkrijgbaar om het geheel te finetunen.

Conclusie:

Aimp is een complete en visueel aantrekkelijk ontworpen muziekspeler genspireerd door Winamp maar dan beter. U heeft de keuze uit tientallen thema's dus het is aan U om een geschikt uiterlijk voor Uzelf te vinden. De prestaties van deze player zijn naar behoren en de besturing verloopt zeer soepel. De audio bestanden beheren en organiseren doet U in de digitale muziekbibliotheek met de tagbewerker in de achter de hand.

Update : 23 feb 2018
Taal app : meertalig ook nederlands
Systeem : Windows 7 & 10
place holder
klik op de afbeelding voor screenshots !
  • 00-aimp
Aimp muziekplayer
Aimp gaat snel en de layout geeft duidelijk overzicht.
place holder
Toegevoegd op: 23 feb 2018