4 1 1 1 1 1 Beoordeling 4.00 (1 Stem)

Freeware downloaden Qupzilla

#logo

Doel:

De surfmachine beschikt over alle basismogelijkheden die U mag verwachten van een webbrowser, zelfs een advertentieblokker zit standaard ingebouwd. Snel surfen is iedereen zijn wens daarom hier QupZilla een lichtgewicht en snelle browser met toekomst perspectief.

Voor de portable versie ga naar: Qupzilla portable versie !

Werking:

QupZilla beschikt over bladwijzers en geschiedenis beide beschikbaar in de zijbalk of tabbladen. De bladwijzers kunnen eveneens zonder probleem uit andere webbrowsers gemporteerd worden of later worden gexporteerd. De browser integreert bladwijzers, geschiedenis en rssfeeds in een goed georganiseerd venster, geen verschillende vensters, Qup Zilla gebruikt er slechts n. Werkbalken toevoegen of weglaten, startpagina aanpassen, zoekmachine kiezen, taal instellen, uiterlijk aanpassen met thema keuze, tabblad gedrag, wachtwoordbeheer, lettertype instellen, privacy, gedrag zoekbalk, spellingscontrole in of uitschakelen en veel meer het kan allemaal aangepast worden aan Uw noden. Snelkiezer een populaire extensie is beschikbaar voor de gebruiker. U heeft Uw favoriete websites zo snel als U wilt bij de hand op n pagina op een nieuw tabblad, slepen en neerzetten plus pagina voorbeeldweergaven worden hierbij ondersteund. Een gentegreerde advertentieblokker die dat U zelf kan beheren, werkt simpel door toevoegen van eigen regels en advertentie bloks aan de lijst. De advertentieblokkeerder is standaard ingeschakeld.

Besluit:

Wat begon als een educatief project is al snel uitgegroeid tot een browser met veel mogelijkheden. Het doel om een lichtgewicht webbrowser te worden plus beschikbaar te zijn op alle grote platformen is geslaagd wordt nog steeds verder gewerkt aan de optische en technische tuning. QupZilla is snel en beschikbaar in 32 & 64 bit voor Windows.

Update : 21 feb 2018
Taal app : meertalig ook nederlands
Systeem : Windows 7 & 10
place holder
klik op de afbeelding voor screenshots !
  • 00-qupzilla-min
Qupzilla surfmachine
Qupzilla een snelle surfmachine met optische en technische tuning.
place holder
Toegevoegd op: 17 feb 2018