Plus & minpunten Windows freeware ?

+

Er is een enorm assortiment Windows freeware te downloaden.
Voor iedereen is er zeker één download te vinden die toch tenminste de aandacht zal trekken.
Onze collectie heeft een directe link naar de originele ontwikkelaar van de applicatie voor steeds de laatste updates.
Meestal wordt de toepassingen gratis aangeboden door de auteur voor persoonlijk gebruik.

-

Door de grote diversiteit is het soms moeilijk de juiste toepassing te vinden of te kiezen.
Bij veelvuldig installeren, verwijderen blijven soms resten achter en vervuilen het systeem.

besluit:

Niet massaal freeware installaties uitvoeren om te voorkomen dat U door het bos de bomen niet meer ziet en om niet onnodig er een zootje van te maken. Ook steeds na het deinstalleren van een programma even kijken of alles verwijderd is en eventueel zelf opruimen wat achtergebleven is. Het biedt U de kans om de software gratis te testen om later eventueel een volle versie aan te schaffen. Freewaredownloads zijn meestal ongelimiteerd gratis te gebruiken onder voorwaarden van de auteur.

Free Software laatst toegevoegd


Virtual Dj muziek mixer

Virtual Dj

Virtual Dj is een zeer complete en handige virtuele mengtafel om perfecte mixen mee te maken. Ondanks de vele mogelijkheden blijft de software gebruiksvrie ... virtuele platenspeler mengtafel mixer !
Glary Utilities gereedschapskist

Glary Utilities

Glary Utilities beschikt over diverse onderhoud modules en is een uitgebreide collectie met digitale instrumenten voor Uw computer in optimale conditie te ... gereedschappen & digitale instrumenten voor systeem !
Windows Movie Maker

Movie Maker

Een simpele video bewerkingstool met een slimme gebruikersomgeving U heeft eigenlijk geen enkele technische kennis nodig om een meer complexe videomontage ... Slimme video editor voor eigen movie creaties !
MusicBee all in one

MusicBee

MusicBee is een gratis muziekprogramma dat zeer soepel en snel werkt. Het is een krachtige applicatie die alles zeer overzichtelijk houdt bij het organiser ... Topper voor mega digitale muziekverzameling !
Aimp muziekplayer

Aimp

Op de computer heeft U voor het afspelen van Uw mp3 verzameling een mp3speler nodig. U kan natuurlijk de standaard player gebruiken die bij Windows wordt g ... Volledige omgeving aanpasbaar met gratis skins !