4 1 1 1 1 1 Beoordeling 4.00 (1 Stem)

Download portable Glary Utilities

#logo

Doel:

Glary Utilities een gereedschapskist voor een allround schoonmaak van register, tijdelijke bestanden, internet sporen en meer. Glary Utilities beschikt over diverse modules en is een collectie met digitale instrumenten voor Uw computer in optimale conditie te houden.

Voor de installatie versie ga naar: Glary Utilities setup versie !

Werking:

Na het opstarten kan U indien dit niet het geval is de nederlandse taal activeren onder menu > instellingen > taal. De applicatie bezit een 1-klik onderhoud waarbij alle opruimtaken in een keer uitgevoerd worden. Maar voordat U deze opstart controleer eerst onder de opties welke modules geactiveerd zijn en wat daarbij verwijderd of opgekuist gaat worden. U kan natuurlijk ook alle taken separaat uitvoeren en U heeft hierbij de keuze uit register schoonmaken, harde schijf reparatie, sporen wisser en bestanden schoonmaken. Onder deze taken heeft U nog eens een grote diversiteit aan mogelijkheden zoals het scannen van start menu, startup programs, windows fonts, recente documenten, tijdelijke bestanden, netwerklocaties, systeembestanden, ongeldige koppelingen, enz... Er bevinden zich een honderdtal instellingen voor wel of niet te scannen en/of op te schonen. Er is ook een negeerlijst aanwezig voor alle hoofdmodules waarin U kunt opnemen wat niet moet gescand of verwijderd worden. Dan is er ook het herstelcentrum hier wordt een backup gemaakt van alle modules die U opneemt in de selectie zodat U steeds de laatste veranderingen ongedaan kunt maken. Maar er is meer veel meer zo is er een malware wisser, stuurprogramma beheer, snelkoppelingen herstellen, dubbele bestanden zoeken, lege mappen zoeken, bestanden terughalen, bestanden splitsen, bestanden beveiligen, geheugen optimalisatie, enz...

Besluit:

Glary Utilities zit vol met werktuigen die naast het opschonen van diverse locaties of systemen ook nog enkele instrumenten bevat die U van dienst kunnen zijn. Zo wordt de privacy in de gaten gehouden, kunnen dubbele bestanden worden gevonden en kunnen per ongeluk verwijderde bestanden worden teruggehaald. Verder kan Glary Utilities informatie geven over de hardware en de lopende processen, waarbij het ook aangeeft of een proces veilig is of niet. Het is een allround onderhoudspakket dat volledig in het nederlands beschikbaar is.

Update : 03 mrt 2018
Taal app : meertalig ook nederlands
Systeem : Windows 7 & 10
place holder
klik op de afbeelding voor screenshots !
  • 00-glary-utilities
Glary Utilities schoonmaker
Allround systeem met digitale schoonmaker
place holder
Toegevoegd op: 03 mrt 2018