4 1 1 1 1 1 Beoordeling 4.00 (1 Stem)

Download portable PicPick

#logo

Doel:

PicPick een ontwerptool met diverse functies geschikt voor softwareontwikkelaars, grafische ontwerpers en thuisgebruikers. PicPick bevat verschillende nuttige onderdelen zoals schermafbeeldingen maken, afbeeldingen markeren of bewerken, effecten toepassen, grafische ontwerpaccessoires, waaronder kleurkiezer, kleurenpalet, pixelliniaal, gradenboog, vergrootglas, whiteboard en geavanceerde instellingen voor sneltoetsen, bestandsnamen, beeldkwaliteit en andere opties om aan te passen aan Uw behoeften.

Voor de versie met installatie ga naar: PicPick met setup !

Gebruik:

Na het opstarten nestelt PicPick zich in het systeemvak van waaruit U steeds alle controle heeft en ook direct kan overschakelen naar een ander onderdeel van het programma. U kan instellen welk component standaard moet opstarten en/of samen met Uw systeem moet opstarten. De verschillende segmenten van de applicatie zijn schermopname: maakt schermafbeeldingen van een volledig scherm, een actief venster, de schuifvensters en een specifiek gedeelte van uw bureaublad. Er is ondersteuning voor meerdere monitoromgevingen, automatisch opslaan met bestandsnamen, enz... Voor het vastleggen van de screenshots kan U gebruik maken van de zwevende widget capture bar, zodat u gemakkelijk overal en direct schermafbeeldingen kunt maken, het vastleggen kan via sneltoetsen die U zelf aanmaakt of met de muiscursor. U kan bijvoorbeeld instellen om een zelfgekozen watermerk tot te voegen aan elk screenshot zodat het beeld direct klaar is om te posten. Met een ingebouwde afbeeldingseditor kan U aantekeningen maken en Uw afbeeldingen markeren, als U klaar bent met het vastleggen en bewerken van de illustraties, kunt U deze lokaal opslaan of verzenden in verscheidene richtingen via internet, e-mail, ftp, Dropbox, Google Drive, SkyDrive, Box, Evernote, Facebook, Twitter en meer. De kleurkiezer helpt U bij het vinden van de exacte pixelkleurcode op Uw scherm met een ingebouwd vergrootglasvenster. Ondersteuning voor Rgb, Html, C ++, Delphi. Dan zijn er nog enkele hulpmiddelen onder andere kleurenpalet zoekt en stemt de exacte pixelkleurcode af met behulp van een photoshop stijl kleurkiezer die Rgb, Hsv ondersteunt. Pixel Ruler, helpt U bij het meten van de grootte van objecten en het plaatsen van objecten op precieze locaties op het scherm. Ondersteuning van horizontale en verticale orintatie, eenheden pixels, inches, centimeters. Crosshair, bereken de relatieve cordinaten van de beeldpositie met deze functie. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij het ontwikkelen van Html beeldkaarten. Gradenboog ondersteund bij het vinden van hoeken op het scherm. Kies een middelpunt, vervolgens een locatie en vervolgens de hoek in graden weg van de eerste. Dit kan worden gebruikt in verschillende grafische toepassingen. Whiteboard, U kan hiermee een virtueel whiteboard op Uw bureaublad zetten dat U kunt het gebruiken voor presentaties of om iets op Uw bureaublad te tekenen.

Oordeel:

PicPick is een veel in n maar blijft overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Wat zeer praktisch, efficint en prima werk aflevert is het component voor het maken van de screenshots. Het is snel en heeft de potentie om de juiste instellingen te kunnen doen om klasse schermopnames te kunnen maken wat ook het hoofddoel is van deze kleine digitale ontwerper.

Update : 10 feb 2018
Taal app : meertalig ook nederlands
Systeem : Windows 7 & 10
place holder
klik op de afbeelding voor screenshots !
  • 00-picpick-min
PicPick ontwerptool
Ontwerptool snel praktisch, efficint met klasse schermopnames
place holder
Toegevoegd op: 06 feb 2018