4 1 1 1 1 1 Beoordeling 4.00 (1 Stem)

Download portable Opera

#logo

Doel:

De draagbare editie is een complete versie van de Opera browser met ingebouwde ad blocker, visuele bladwijzers, batterijbesparing, persoonlijke newsreader deze voorgenoende en andere functies kan U gewoon gebruiken op alle computers waar U zich ook bevindt. De opzet van de Operabrowser is eenvoudig werkt snel en laat zich soepel bedienen, zodat U zich kan concentreren op het surfen en het content.

Voor de installatie versie ga naar: Opera setup versie !

Gebruik:

Opera een misschien minder bekende browser heeft een uitstekend ontwerp en de bediening zit waar U het verwacht. Snelheid en prestaties zijn een topprioriteit voor de auteurs van Opera. De datacomprimerende turbo een ingebouwde ad blocker en andere functies helpen U om sneller te surfen. Opera zorgt er ook voor dat U veilig kunt internetten zodat U zich kan concentreren op de inhoud en de surfmachine beschermt U automatisch tegen fraude of malware op het internet. Er is een nieuwe batterijbesparingsfunctie ingebouwd om meer te kunnen browsen en waardoor de laptopbatterij tot 50% langer meegaat. Opera is n van de browser die advertenties kan blokkeren zonder addon, deze functie zit standaard ingebouwd. Volgens Opera laden daardoor pagina's met veel content tot 90% sneller. Opera heeft een eigen download manager, geschiedenis en ook is het mogelijk om anoniem te surfen. De browser heeft addons of extensies beschikbaar al is het aanbod in de catalogus minder uitgebreid dan die van concurrent browsers maar biedt U toch meer dan 1000 stuks. Maak Uw eigen persoonlijke nieuwsfeed met de ingebouwde rss lezer en breng deze samen op n plaats of op de startpagina van de browser. Pas de nieuwsfeeds aan zoals U dat wil om te lezen wat het best bij U past. U kan nieuwsbronnen uit de hele wereld toevoegen, naast de top 50 artikelen uit Uw regio. Ook een speciale video pop outfunctie dat is een verplaatsbaar videoframe waarmee U kunt blijven browsen of in andere apps kunt werken zonder dat U ook maar iets van de videoactie hoeft te missen.

Conclusie:

Opera is een aparte browser en heeft alle kwaliteiten om zich te meten met de concurrentie. Het surfprogramma is compleet, heeft een nette functionele interface en biedt vele innovaties. Snelheid en prestaties zijn een topprioriteit maar niet ten koste van Uw veiligheid.

Update : 17 feb 2018
Taal app : meertalig ook nederlands
Systeem : Windows 7 & 10
place holder
klik op de afbeelding voor screenshots !
  • 00-opera-min
Opera usb surfer
Complete nette functionele interface met vele innovaties.
place holder
Toegevoegd op: 17 feb 2018