5 1 1 1 1 1 Beoordeling 5.00 (1 Stem)

Download portable MusicBee

#logo

Doel:

All in one muzieksoftware voor de organisatie en afspelen van een mini collectie tot een mega muziekverzameling. MusicBee is een gratis muziekprogramma dat zeer soepel en snel werkt. Het is een krachtige applicatie die alles zeer overzichtelijk houdt bij het organiseren van een muziekcollectie.

Voor de installatie versie of de app ga: MusicBee setup versie of app !

Werking:

Na het installeren van MusicBee of tijdens de setup kan U kiezen voor nederlands als U dat wenst, zodat de complete gebruiksomgeving aan de gekozen taal wordt aangepast. MusiBee start automatisch op na de installatie, vervolgens selecteert U de mappen waar alle muziek zich bevind, deze mappen zullen door MusicBee gendexeerd worden. Ook afbeeldingen worden samen met de muziekbestanden gemporteerd, hoe lang het proces duurt, hangt af van de grote van de muziekverzameling. De centralekolom van de interface heeft alleen maar oog voor de muziekbibliotheek en U kan hier snel door de collectie bladeren of velden standaard sorteren op artiest, titel, album, genre, jaartal enz.. De rechterkolom is de afspeellijst met spellende en aankomende nummers. De linkerkolom is standaard voorzien om door de albums met afbeeldingen te scrollen. U kan steeds in alle kolommen zelf bepalen welke info U wenst te zien door toevoegen of verwijderen van de getoonde velden. Maar ook de hoofdpanelen kan U wijzigen of aanpassen aan Uw behoefte. U heeft ook verschillende weergavemodus om naar over te schakelen standaard, compact, mini, theater deze laatste is nog eens onderverdeeld in verschillende stijlen U kan ook werken op meerdere schermen. Tags aanpassen individueel, per album, per artiest, enz... U ziet ook direct welke nummers of albums geen volledige tags bevatten. Verder is het mogelijk om afbeeldingen van hoezen te zoeken, muziek te rippen, dubbel bestanden te vinden, formaten te converteren en veel meer. MusicBee heeft een ruime selectie aan skins en fraaie visualisaties. Zo kunt U tijdens het afspelen een diashow van de artiest bekijken, er informatie over lezen of de songtekst meezingen.

Samenvatting:

MusicBee een zeer gebruiksvriendelijke muziekorganisator met tal van mogelijkheden voor de organisatie van een digitale muziekverzameling. De app is een topper op dit gebied is snel en heeft hulpmiddelen om alles overzichtelijk te houden met een ongelimiteerd wat betreft aantallen. Een collectie met 50.000 items draait even soepel als met 1000 nummers. Er kan allerlei bijkomende informatie over een track van het internet geplukt worden, onder meer de bijhorende tags, songteksten en albumhoezen die allen uit diverse online databanken worden opgehaald.

Update : 25 feb 2018
Taal app : meertalig ook nederlands
Systeem : Windows 7 & 10
place holder
klik op de afbeelding voor screenshots !
  • 00-musicbee
MusicBee muziekspeler
All in one muzieksoftware met klasse organisator en hulpmiddelen
place holder
Toegevoegd op: 25 feb 2018