3 1 1 1 1 1 Beoordeling 3.00 (1 Stem)

Download portable Any2ico

#logo

Doel:

Quick Any2Ico is een kleine maar effectieve tool voor het snel converteren en creren van grote kwaliteits pictogrammen, het gebruik is simpel maar doeltreffend. Het resultaat zal U zeker tevreden stellen.

Werking:

Allereerst moet U bepalen van waar en wat U een icoon wil maken of converteren. Dit kan zijn vanuit een bestaande afbeelding in de vorm van een bestand of bestandsmap dan gebruik U de standaard geselecteerde "convert from...". Als U met Quick Any2Ico een pictogram uit een bron wil halen zoals een uitvoerbaar bestand, een dll, een bewegende cursor of een bestaand pictogram dan selecteerd U "extract from binary..." Soms zitten er in uitvoerbare bestanden meerdere pictogrammen en is het nodig om aan te geven welke afbeelding U wil gebruiken uit de selectie dat doet U dan met "icon index". Daarna moet U de bron opgeven dat kan door gewoon slepen en neerzetten of via Uw verkenner naar het doelbestand te navigeren. De volgende stap is om de naam van het geconverteerde bestand & einddoel locatie aan te geven, de extentie word door Any2Ico gegeven en is bepaald door de instellingen. U kan dan ook een keuze maken om de uitvoer als extentie png of ico daarna stelt U de gewenste grote in deze gaat van 16x16 tot 512x512 het resultaat is steeds het grootst gekozen formaat. De keuze png compressie is niet noodzakelijk evenals het aanvinken voor knippen of rekken maak eerst een testicoon vooralleer U deze instelling aanpast.

Besluit:

Het beste eindresultaat bekomt U met een vierkante afbeelding minimaal de grote van het uitvoerformaat. Een soortgenoot iConvert Icons is te vinden in bij de Online toepassingen.

Update : 10 feb 2018
Taal app : engels
Systeem : Windows 7 & 10
place holder
klik op de afbeelding voor screenshots !
  • 00-quick-any2ico-min
Quick Any2ico pictogram
Beste resultaat met vierkante afbeelding minimaal de grote van het uitvoerformaat
place holder
Toegevoegd op: 15 jan 2018