Pro en contras portable oplossingen ?

+

Portable oplossing heeft één groot voordeel U kan het meenemen.
U kan het plaatsen na downloaden waar U wil op een usb stick, ander draagbaar medium of vaste harde schijf.
Meestal is de download ingepakt dan is uitpakken genoeg om op te starten zonder installatie.
Ideaal voor het testen van de software om eventueel later de volle versie te installeren.
Indien het programma U niet bevalt wissen en klaar, geen achterblijvende voetafdruk.
Veel keuze in applicaties met divers einddoel.

-

Niet volledig geïntrigeerd in het besturingssysteem.

eindoordeel:

Bijna alle portable oplossingen kan U proberen zonder te installeren, daarom biedt het U een unieke kans om het uitgebreid te testen, zonder dat er een spoor van het program achterblijft na verwijderen. Indien op harddisk geplaatst maakt U een snelkoppeling en voeg het toe aan het startmenu daarna steeds beschikbaar voor gebruik. Het aanbod is gratis te gebruiken onder de voorwaarden van de auteurs

Portable Freeware laatst toegevoegd


Scrabble bordspel

Scrabble

Scrabble is het beroemde legendarische bordspel met letters, woorden en strategie. Elke letter heeft een waarde en een speler scoort punten door de totale ... educatieve ontspanning met letter en woordwaarden !
Glary Utilities schoonmaker

Glary Utilities

Glary Utilities een gereedschapskist voor een allround schoonmaak van register, tijdelijke bestanden, internet sporen en meer. Glary Utilities beschikt ove ... digitaal werktuig voor optimaliseren systeem !
MusicBee muziekspeler

MusicBee

All in one muzieksoftware voor de organisatie en afspelen van een mini collectie tot een mega muziekverzameling. MusicBee is een gratis muziekprogramma dat ... Van mini collectie tot mega muziek verzameling !
Aimp muziekspeler

Aimp

Dankzij een aantal onlinediensten en Uw smartphone heeft U alle muziek favorieten steeds ter beschikking. Maar op de computer heeft U voor het afspelen van ... Duidelijke playlist met behoud van volledige controle !
SyncBack backuptool

SyncBack

SyncBack Free is een backuptool, waarmee U automatisch backups van Uw belangrijke data kan maken en ook indien nodig kan terugzetten. In de overzichtelijke ... Beste gratis backupprogramma voor Windows ter wereld !