Opvolgen nieuwe post !

Even terug komen op vorige FO post geven we hier wat meer informatie over de beschikbare links en wat U ervan kan verwachten. Natuurlijk is er social media om FreeOnline te volgen maar deze is niet 100% synchroon en hoeft verder geen toelichting omdat iedereen hiermee wel weet om te gaan. Onderaan elke pagina vindt U onze links om te volgen. Wenst ...Opvolgen nieuw geposte downloads & applicaties Freeonline !

Blijf steeds op de hoogte !

Zoals U reeds kon lezen in vorige post van Nieuws FO is er na enkele jaren onderbreking nu tijd & ruimte om opnieuw de website op te bouwen. FreeOnline moet minstens terug op het niveau van 2014 komen en daar zullen we dan ook alles aan doen om dit doel te behalen. Met de ervaring van voorheen gaan we er met volle moed tegenaan hopend om terug ...Blijf steeds op de hoogte van het nieuwe aanbod op FreeOnline !

FreeOnline actief sinds 2005 !

FreeOnline is actief sinds 2005, heeft met succes goed gefunctioneerd tot in het voorjaar 2014 dan is onze website spijtig genoeg offline moeten gehaald worden. Maar dat is verleden tijd, nieuwe start en dus terug online vanaf heden januari 2018. FreeOnline behoud dezelfde basis en gaat door op de manier zoals voorheen met het aanbod van FreeOnline ...FreeOnline actief sinds 2005 offline in 2014 terug online 2018 !